Portfolio

PORTFOLIO-ISH

 

Exempel på vad jag gjort tidigare och vad jag sysslar med egentligen:

Publika föreläsningar


Jag har alltmer kommit att jobba som turnéproducent/arrangör för olika publika föreläsningar/föreställningar m.m. Det kan egetnligen vara typ vad som helst som händer på en scen, som behöver ordning, fix och kärlek gällande allt praktiskt runt i kring.

 

Min uppgift i dessa projekt varierar beroende på behov och upplägg. Men typsika exempel på vad jag gör är att hjälpa till med profilering, copy writing, upplägg och marknadsföring, att hitta och boka bra och passande lokaler landet över, sköta samarbeten och presskontakter, att styra upp biljettförsäljning och allt kring det, samt att ha koll på ekonomin och att det blir en bra affär helt enkelt. Kul!!

Motivationsdagen

 

Jag har stått bakom Motivationsdagen och snarlika evenemang sedan 2011. Totalt har det blivit över 40 tillfällen genom åren, fördelat på de stora scenerna i Sthlm, Gbg och Malmö. Sedan 2016 har jag arrangerat dessa dagar i egen regi, i samarbete med briljanta Kunskapsgruppen AB.

 

Mitt jobb är att ansvara för program, bokningar, utformning, presentation och leverans av dessa dagar. Det roligaste med dem är att jobba hela vägen från ax till limpa, att skapa en bra dramaturgisk helhet och att publiken brukar vara så himla nöjda! 

Bollplank - PR & affärsutveckling


På löpande basis har jag den stora äran att få agera bollplank till struktören, föreläsaren och författaren David Stiernholm. Dels konsulterar han mig då och då när han vill diskutera någon lurig fråga eller behöver lite input utifrån, och dels möts vi ett par gånger om året för en workshop där vi kastar runt idéer, filar på strategier och smider planer för honom och hans företag. Otroligt roligt och inspirerande för mig och perfekt för honom som enmansföretagare att få dela vissa kreativa processer med någon annan som är engagerad, samt fylla på med lite nya tankar och idéer från ett utifrånperspektiv. 

Snacka mer? Ta en kaffe? Ja! 

Ser fram emot ett mail från dig till caroline@banklersbyra.se

 

Eller så följer du @banklersbyra på Instagram och kollar in vad som händer där. Vi hörs!