Aktuella projekt

NÅGRA

AKTUELLA

PROJEKT

JAG KAN
HA FEL

 

 

Under våren 2020 fick jag den oerhörda äran att vara huvudskribent till boken om Björn Natthiko Lindeblad. Björn (och Bonniers förlag) gav mig det fina förtroendet att skriva en bok utifrån den rika skatt av berättelser
och inspelat material som Björn har delat med sig av under de senaste åren. Det var nog det svåraste, men också roligaste uppdrag jag någonsin haft. 


Boken släpptes i oktober 2020 och har under sitt första år sålts i över 220 000 ex i Sverige, samt översatts till över 20 språk. Men viktigast av allt är såklart de otroligt fina omdömen vi fått från alla läsare. TACK!  

Om boken: 

 

Jag kan ha fel är Björn Natthiko Lindeblads självbiografiska berättelse om hur han lämnar en löftesrik karriär som ekonom för att bli buddhistisk skogsmunk, och hur han efter sjutton år i klosterlivet återvänder till Sverige. Vilsen, utan jobb eller pengar, kraschar han rakt in i en depression. Men tack vare sina lärdomar och en generös omvärld hittar han vägen framåt och är idag en uppskattad meditationslärare och föreläsare. 2018 diagnosticerades Björn med den obotliga sjukdomen ALS. I Jag kan ha fel berättar han med värme, humor och djup om sina egna tillkortakommanden, vad livet lärt honom och om vad som framstår som allra viktigast när allt går mot sitt slut.

Vad hjälper oss att leva ett friare liv? Hur kan vi skapa tröst och tillit i vår egen tillvaro? Och hur gör vi för att livet skall kännas mer som en öppen hand, och mindre som en knuten näve?


MOTIVATIONS-DAGEN

 

 En heldag med intressanta och roliga föreläsningar

- den perfekta avslutningen på ett arbetsår med

dina kollegor!

 

Du får lära nytt, tänka annat, inspireras, skratta

och tanka på med högoktanig energi. En riktig

boost för arbetsglädjen!


Motivationsdagen är årligt återkommande och alltid superuppskattat av såväl publik som medverkande.
Stämningen är hög och lärdomarna många.
På bilden ser du årets gnistrande startfält. 

 

Banklers Byrå AB är projektledare och ansvarig för program,

bokning, utformning, och leverans. Motivationsdagen görs i samarbete med utbildningsföretaget Kunskapsgruppen.


SKRIBENT

 

 Till min stora glädje består min arbetsdag alltmer av olika skrivprojekt och jag har flera roliga uppdrag på gång.


Jag älskar att få dyka ner fullständigt i en text och nörda järnet i både ämnet och den språkliga utformingen.


Skribentuppdragen kan se väldigt olika ut. Jag arbetar dels som redaktör, där senaste boken var Agneta Sjödins "Så in i själen", dels som medförfattare till böcker som i dagsläget fortfarande är i den berömda lindan, och dels med egna projekt som förhoppningsvis ska få se ljuset en dag.

 

Tänk att det kan vara så roligt att bara skriva, skriva, skriva!